Camping

9 Juli 2021 - J. Van Roekel

Direct te boeken!

Camping Maas en Waal is een gezellige familiecamping met 25 royale plaatsen met stroom, watertappunt en afvoer. Wifi is gratis en met ontvangst op uw plaats.
Het sanitair is voorzien van vloerverwarming en de douche is gewoon bij de prijs inbegrepen. Er is ook een slechtweer ruimte met leeshoek en toeristische informatie.
Kinderen zullen zich niet snel vervelen. Er is veel te spelen zowel buiten als binnen in onze speelschuur met voetbaltafel, airhockeytafel, tafeltennistafel, dartbord en sjoelbak.
Achterop het terrein is een voetbalveld / speelveld en daarbij een grote zandbak, trampoline, skelters, schommel en glijbaan.
Wij zijn aangesloten bij de SVR en Acsi.
 
 

 

Omgeving Onze camping ligt midden in het land van Maas en Waal en is een prima uitgangspunt voor talloze uitstapjes. De omgeving is landelijk met kleine sfeervolle dorpjes, boomgaarden, uiterwaarden, dijken en de pondjes over de rivieren de Maas en de Waal. Dit is een prachtig fiets- en wandelgebied. Maar houdt u meer van de stad, dan bent u ook in een half uurtje in Nijmegen, Den Bosch of Tiel.   Â